Sammenbragtfamilieraad logo
Betalingskort

Mette Haulund Hinnerskov

Mette Haulund Hinnerskov er parforholds- og skilsmissecoach og stifter af virksomheden Institut for Krisehåndtering, der står bag hjemmesiderne skilsmisseraad.dk, parforholdsraad.dk og sammenbragtfamilieraad.dk

Privat lever hun i det man i moderne tale kalder en LAT-familie - living apart together, hvilket vil sige, at hun og hendes mand bor henholdsvis i Middelfart og København, har dage sammen uden børn, dage alene med egne børn og dage, hvor hele den sammenbragte familie er sammen.
Hun blev skilt i 2007, fra manden til hendes to børn, fandt sammen med hendes nuværende mand i 2008, og har derfor 4 sammenbragte børn - og har siden 2009 levet af at rådgive enkeltpersoner og par med parforholds- og familieproblemer, eller gennem et brud, når det har været den rigtige vej videre.

Hun er ofte benyttet ekspert i medierne, skriver fast for BTPlus, BerlingskePlus, Altfordamerne.dk, kvindetid.dk, voksnekvinder.dk og en lang række andre medier. Hun er derudover forfatter til to e-bøger om skilsmisser.