Sammenbragtfamilieraad logo
Betalingskort

Nyheder

 

 

6 gode råd til den sammenbragte familie

Læs det nye punkt med 6 gode råd til, hvordan du skaber den bedste sammenbragte familie, og undgår flest mulige konflikter.

Find emnet her

Jul som skilsmissefamilie

Julen nærmer sig, og hvordan holder man lige den bedste jul som skilsmissefamilie? Selvom man er blevet en sammenbragt familie ændrer artiklens relevans sig ikke. Læs artiklen på Alt for Damerne, hvor Mette Hinnerskov udtaler sig.

Læs artiklen her

Rammende men kontroversiel artikel

Mange råber vagt i gevær, når man taler om at planlægge sexlivet, og ikke mindst når man taler om, at det ikke er okay altid at sige nej til sex. Præsten, der udtaler sig i artiklen går skridtet videre end bare at planlægge og sige ja til sex, han siger nemlig at skilsmissen kan undgås, hvis man programsætter sex mindst én gang om ugen. Han siger også, at sex er en pligt i ægteskabet. Vi er tilbøjelige til at give ham ret. Når man møder hinanden som sammenbragt par, er der jo ikke noget galt med sexlivet - i hvert fald ikke i starten, men også hos sammenbragte par bliver det hverdag....

Læs artiklen her.

Nyt område på sitet

Mange spørgsmål om sammenbragte familier går igen og igen, og derfor har vi lavet et menu-punkt, der hedder "Spørgsmål/svar", hvor vi svarer på nogle af de klassiske spørgsmål. Find spørgsmål/svar området her.

 

Bonusmor

Der er så meget tabu omkring de svære ting ved at være bonusmor. Læs mere her.

Spændende indlæg i debatten

Der er spændende indlæg i debatten både omkring partnere, sammenbragte børn og eks'er. Læs mere og deltag i debatten her